20. april 2016

Kålsalat med granatæble og appelsin - opskrift


Jeg har det lidt svært med aftensmad for tiden. Pga mange dage med dobbeltjob er det sjældent jeg laver aftensmad. Når jeg endelig så skal lave aftensmad bliver det en af de mange, knap så sunde, løsninger. Men igår fik jeg lavet den lækreste kålsalat. Mmmh! 
Den er så lækker at jeg kunne spise den til dessert! 


Du skal bruge: 

  • 1/4 kålhoved (rødkål eller spidskål)
  • 1 granatæble 
  • 1 appelsin (2 små)
  • 1 æble

Sådan gør du:
Snit kålhovedet. Jeg bruger et mandolinjern. Hvis du snitter et halvt kålhoved når du nu alligevel er igang, kan det sagtens holde sig sprødt nogle dage i køleskabet. 
Snit og tilsæt æblet og appelsinen. Tilsæt også granatæblet.

Til dressingen skal du bruge:

  • 1 spsk. honning 
  • 2 spsk. balsamico eddike
  • 2 spsk. oliven olie
  • Salt og peber

Sådan gør du: 
Kom alle ingredienserne i en lille skål og rør sammen.



Du opnår det bedste resultat hvis du hælder dressingen over salaten og lader den stå og "trække" lidt. 

Hvis du har "rester" af salaten, kan den sagtens holde sig et par dage i køleskabet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar