17. april 2016

Spinat/feta madmuffins - opskrift

Efter et par timer i fitness og en søndags shoppingtur, brugte jeg resten af søndag formiddag i køkkenet hvor jeg eksperimenterede med en opskrift på madmuffins. 

Børnene i vuggestuen bagte nogle, i sidste uge, som smagte skønt. Det er denne opskrift jeg har ændret lidt, og eksperimenteret med. 

Jeg mangler ofte inspiration til mine mellemmåltider. Disse er perfekte til netop dét.

Jeg har bagt en hel plade, så der er til fryseren også. 



Du skal bruge:
250 gram spinat
6 æg
1,5 dl. fromaise frait
2 dl. Feta
2 tsk. salt
3 tsk. bagepulver
2 dl. havregryn
1 dl. Grahamsmel
1,5 dl. hvedemel 


Sådan gør du:
Snit spinaten rigtig fint - eller hak den i en minihakker. 
Put den hakkede spinat i en skål. 
Tilsæt æg, fromaise frait, salt og bagepulver. Rør dejen sammen og tilsæt til sidst grahamsmel, hvedemel og havregryn. 
Hæld dejen I muffinforme og bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter. 


Voila! - så er dine mellemmåltider redet. BTW - jeg synes klart de er bedst kolde. Mmmh!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar