Der findes jo ikke noget bedre end nem mad der ikke kræver det helt store, hverken tidsmæssigt eller talent ;)
.. Så disse spinat-banan muffins er et kæææmpe HIT her hjemme! De er nok verdens nemmeste ting at lave. Og som bonus så smager de HIMMELSK!!! og er "sundere"!
(Ekstra bonus - børnene på arbejdet må godt spise dem da de er sukkerfri - og de ELSKER dem(!), så hvis der bliver bagt for mange til at jeg selv kan, og må, spise dem, er det en nem måde at "komme af med dem" på :D )
Ingredienser:
- 2-3 bananer
- 5 æg
- 2 store håndfulde spinat (Cirka en pose frisk spinat)
- ½ tsk. bagepulver
- 2 tsk. honning
- 2 dl. havregryn
- 1 tsk. kanel
Sådan gør du:
Blend alle ingredienserne i en blender.
Hæld dejen i cirka 12 muffinsforme (12 "almindelig størrelse", jeg brugte 23 lidt mindre forme). Bag kagerne i ovnen ved 200 grader (varmluft) i cirka 20 minutter.
Kagerne smager super godt med lidt frisk frugt til!
De kan med fordel fryses ned og tages op når lysten til lidt lækkert tager over.
Kagerne er også perfekte at have med i madpakken. De smager ligeså godt (hvis ikke bedre) kolde, som lune.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar